Hoe kunnen wij jou helpen?

Diensten

Onderzoek

Start je een onderneming, voeg je een product toe of breid je uit met een extra locatie? Een marktonderzoek en marktanalyse laten zien of je plannen haalbaar zijn. Het is de basis voor je marketingplan.

Customer Journey

De term ‘customer journey’ staat voor de reis die jouw klant aflegt om tot de aankoop van jouw product of dienst te komen. Door dit visueel weer te geven, krijg je inzicht in hoe je de beleving van jouw klant kunt verbeteren. 

Marketingstrategie

Deel van de bedrijfsstrategie waarin beschreven wordt hoe het bedrijf zijn marketingdoelstellingen voor de lange termijn wil bereiken, inclusief gevolgen voor beslissingen over doelgroepen, variabelen uit de marketingmix en positionering.

Contentcreatie

Content is een breed begrip, dat veel wordt gebruikt. Vooral in de marketing- en communicatiewereld gaat het vaak over content. 

Meestal wordt bij content gedacht aan online uitingen als tekst, afbeeldingen of video. Maar een evenement kan ook een vorm van content zijn. 

Contentmanagement

Content management (afgekort: CM) is het verzorgen en coördineren van taken en acties die ervoor zorgen dat (digitale) content gecreëerd, geëdit, gepubliceerd, opgeslagen of verwijderd wordt.

Care

Marketing is een proces. Zo blijven wij ook graag met je in contact om vrijblijvend prestaties te analyseren conform afspraken die we maken!